Musikkåren består idag av ca 25st spelglada och trevliga musikanter från Timrå, Sundsvall och Härnösand med ett stort musikaliskt kunnande. Vi har en bred repertoar som skall passa alla åldrar, med musik ifrån den traditionella blåsorkesterrepertoaren, evergreens, filmmusik, populärmusik samt klassiska tongångar.
Vi har en stor erfarenhet av att spela offentligt vilket också innebär att vår musik lämpar sig utmärkt vid företagsaktiviteter, invigningar, sportevenemang eller att åtnjuta vid en konsert eller musikstund.
Vi tycker om att visa vad vi kan och anpassar oss gärna efter önskemål.

DIRIGENT
Efter någ
ra års inhopp på trumpet och flygelhorn har nu Hans Reinikka återvänt till vår orkester som vår nygamla dirigent. Han tar över taktpinnen från Ulf Wickberg fr.o.m. jan 2016 och inleder i och med det sin andra sejour som dirigent för vår orkester, första gången var mellan 1997-2009.
Hans som är född 1964 i Hällefors Värmland har en gedigen musikalisk karriär som bleckblåslärare och orkesterledare sedan 1997 och har arbetat inom tre av länets kommuner. Sedan 2014
 är han anställd på Härnösands musik-och kulturskola och dessförinnan har han haft anställning i Timrå och Ånge.
Hans brinnande intresse för blåsmusik både professionellt och på fritiden går inte att ta miste på och hans kärlek till musiken startade redan när han som 9-åring tog sina första toner med trumpeten.
Detta instrument är idag hans främsta verktyg i yrket samt även en trogen följeslagare på fritiden i orkestrar och som solist i olika sammanhang i vårt län.
Valet av yrkesbana och instrument kan härledas till hans musikaliska familj i allmänhet och pappa Risto Reinikka i synnerhet vars liv präglades av bleckblås och blåsorkestermusik bland annat som dirigent för vår musikkår.